Gå til innhold

Nortura tilbakekaller et lite parti grillpølser

Nortura tilbakekaller grillpølser 240 gram med etter funn av ost og chili pølse i en forpakning med vanlige grillpølser.

Gilde Grillpolser

Det er ikke helsefarlig å spise produktet, men vi tilbakekaller produktet da det kan fremkalle en allergisk reaksjon for de som er allergiske mot melk og intoleranse for chili hvis de spiser produktet.

Tilbakekallingen gjelder kun Gilde Grillpølser i 240gram pakning med holdbarhetsdato 13.09.22.

- Det er viktig å understreke at det ikke er noe galt med produktet, men at vi ikke kan utelukke at dette partiet med grillpølser kan ha enkelte pølser i pakken av typen ost og chili. Etter undersøkelse ved aktuell fabrikk gjelder tilbaketrekkingen trolig svært få forpakninger i det aktuelle partiet. Vi beklager de ulemper dette medfører for våre kunder og berørte forbrukere, sier direktør for trygg mat og dyrevelferd i Nortura Hanne Steen

Det er en mekanisk feil ved en pakkelinje som er grunnen til feilpakkingen. Feilen ble rettet opp i samme dag og rammer derfor ingen andre parti eller produkter. Tilbakekallingen gjelder kun Gilde Grillpølser i 240gram pakning med holdbarhetsdato 13.09.22.

Forbrukere som er rammet kan trygt spise produktet, med mindre de er allergiske mot melk eller har intoleranse for chili. Produktet kan også returneres til butikken det er kjøpt i for refusjon, eller man kan kontakte Norturas forbrukersenter på forbrukersenter@nortura.no. Nortura beklager situasjonen.

Ved pressehenvendelser kontakt pressevakt: 992 93 070 (ikke SMS).