Gå til innhold

Studenter og nyutdannede

Motiveres du av muligheten til å jobbe med sterke merkevarer og samtidig utvikle deg faglig? Vil du være med å forme fremtidens bærekraftige kjøtt- og eggproduksjon?

Nortura er et selskap i stor utvikling hvor bærekraft, innovasjon og nytenking står i høysetet. Hos oss er karrieremulighetene mange og varierte. Vi tilbyr et bredt spekter av ulike type jobber; hele veien fra rådgiveren på bondegården, via sjåføren på dyrebilen og operatør- og fagarbeideren på fabrikken, til produktutviklere, markedsførere og selgeren ute i butikkene.

Kontor Løren Maren og Nina

Få jobb i Nortura som nyutdannet 

Hos oss møter du engasjerte medarbeidere og inspirerende ledere i et trygt og godt arbeidsmiljø. Som ansatt er det gode muligheter for

faglig utvikling. Nortura tilbyr konkurransedyktig lønn og goder. Vi har et eget introduksjonsprogram for nyansatte som gir deg informasjonen, støtten og opplæringen du trenger for å gjøre en god jobb.

Jobb som intern 

Flere studiesteder tilbyr studentene muligheten til å bygge praktisk arbeidserfaring som en del av studieløpet. Nortura tar imot interns innenfor de fleste av våre konsernområder, som finans, kvalitetssikring, mattrygghet, HR, logistikk, IT, innkjøp, prosjektledelse, salg, KAM og S&OP. Som intern i Nortura får du verdifull erfaring og en smakebit på hvordan det er jobbe med sterke merkevarer i den norske matindustrien.

Skriv bachelor eller masteroppgave for oss

Skal du skrive bachelor eller masteroppgave? Vi har mange spennende og relevante problemstillinger innen områder som økonomi og finans, HR, IT, innovasjon, marked, bærekraft, kvalitetssikring, mattrygghet, logistikk, innkjøp, prosjektledelse, salg, KAM, S&OP.