Gå til innhold

Jobb i Nortura

Forsyn deg av mulighetene i Nortura

Ønsker du å jobbe på en av Norges største og mest spennende arbeidsplasser?  Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til matsikkerhet i Norge. Vi skaper store verdier for samfunnet og det norske felleskapet. Med førsteklasses råvarer fra norske gårder skal vi bidra til et bærekraftig kosthold til den norske befolkningen.

I Nortura finner du stor variasjon i type jobber; hele veien fra rådgiveren hos bonden, via dyrebilsjåføren og kjøttfagarbeideren på fabrikken, til selgere, produktutviklere, markedsførere og selgere. Blant over 5 000 ansatte har vi et stort fokus på mangfold, med om lag 70 ulike nasjonaliteter representert i arbeidsstokken.

Nortura produserer 194 300 tonn mat i året og litt uhøytidelig kan vi si at vi er på matbordet i de tusen hjem til både hverdag og fest, - frokost, lunsj, middag og kvelds. Mange kjenner oss gjennom merkevarene Gilde og Prior, men mange spiser også maten vår på restauranter, cafeer og hoteller. 

Nortura har ambisiøse mål for en å være en av de mest bærekraftige, innovative og attraktive arbeidsplassene i landet. Vårt mål er å være netto klimanøytrale innen 2040 og å være naturpositive gjennom hele verdikjeden. Som ansatt hos oss kan du bidra til å nå dette målet.